szerviz

Az Agro-Alfa Kft. alaptevékenységeihez szervesen kapcsolódik a szerviz üzletág tevékenysége.

SZERVIZ ÜZLETÁG

Fő tevékenységi köre a gép üzletág által forgalmazott gépek, eszközök értékesítés előtti átvizsgálása, üzembe helyezése, valamint ezen gépek garanciális és azon túli szervizelése, szükség szerinti javítása. Ahhoz, hogy napjaink gyorsan fejlődő technikájával lépést tudjunk tartani, szerelőink a gépgyártók tanfolyamain sajátítják el az új ismereteket, amelyeket azután napi tevékenységük során kamatoztatnak, illetve azokat tovább adva a gépek üzemeltetőinek, hozzájárulnak a nagy értékű berendezések problémamentes működtetéséhez.
Az alapos szakmai felkészültség mellett természetesen rendelkezésre állnak a „dologi” eszközök is. Kollégáink jól felszerelt szervizautókkal keresik fel partnereinket, ahol gyári szoftverek,mérőeszközök segítségével végzik el a diagnosztikát, majd a szükségszerű javítást. Amennyiben a hiba jellege miatt az a helyszínen nem javítható, úgy a központi telephelyünkre szállítva a gépet,a javítást a korszerű, minden igényt kielégítő műhelyünkben végezzük el.
A javítások gyors, zökkenőmentes végrehajtáshoz az Agro-Alfa Kft. több százmilliós alkatrészkészlete, illetve partnereink „24 órás” kiszállítása adja a biztos hátteret.
Az általunk forgalmazott gépek javításán kívül (előzetes egyeztetés alapján) természetesen vállaljuk más márkák javítását is.

E rövid ismertető talán felkeltette érdeklődését, s ha még eddig nem is vette igénybe szolgáltatásainkat, reméljük hamarosan Önt is az ügyfeleink között tudhatjuk.


GUMISZERVIZ, GYORSSZERVIZ

Fontos tevékenység az üzletágon belül, a gumiszerviz tevékenysége. Korszerű gépeinkkel a talicskakeréktől a milliós értékű gumiköpenyekig (maximum 52’’ átmérő), mindenféle fúvott gumiabroncs szerelését, és hideg javítását elvégezzük. Természetesen a szerelésen kívül a gumiköpenyek forgalmazása is beletartozik tevékenységi körünkbe. Közvetlen gyártói szerződéssel rendelkezünk a Michelin (Michelin, Kleber, BFGoodrich, Kormoran, Tigar, Taurus) és a Hankook (Hankook) gumigyárakkal így ezen gyártók termékeit rendkívül kedvező áron tudjuk vevőink rendelkezésére bocsájtani.
Ahhoz, hogy vevőink igényeit teljességgel kielégíthessük, több magyarországi és külföldi gumiabroncs nagykereskedővel alakítottunk ki üzleti kapcsolatot, amelyek széles választékkal, gyors szállítással igyekeznek vevőink részére az árut biztosítani. Néhány forgalmazott márka a teljesség igénye nélkül: Alliance, BKT, Mitas, Seha/Ozka, Yokohama, szovjet utódállamok abroncsai…

A személygépkocsival rendelkezőket a szokásos szolgáltatásokon kívül kerékmosó berendezéssel, illetve „gumihotel” szolgáltatással várjuk a téli/nyári gumicsere, vásárlás, javítás alkalmával. Szintén a személygépkocsival, kisteherautóval (3.5 tonnáig) rendelkező ügyfeleink ajánljuk a gyorsszerviz szolgáltatásunkat, melynek keretében olajcsere és futóműállítás  vehető igénybe.

Írjon nekünk, visszahívjuk